خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پودینگ میوه

    مواد لازم

     کیک کوچک : یک عدد

     کنسرو میوه های مخلوط : یک قوطی

     خامه تازه : دو پیمانه

     شیر : چهار پیمانه

    پودر کاسترد : چهار قاشق غذاخوری

     شکر : یک پیمانه

    ژله توت فرنگی :  نصف پاکت

     سیب :  یک عدد

    پرتقال : یک عدد

    طرز تهیه

    کیک را از وسط ببرید.

    ژله را طبق دستور آماده کنید.

    خامه را هم بزنید تا غلیظ شود.

    میوه ها را پوست کنده و تکه کنید.

    ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید.

    بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

    روی اولین لایه کیک مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید.

    روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه را بریزید و در یخچال  قرار دهید تا خود را بگیرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان