خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مسقطی زعفرانی

    مواد لازم: 

     

    نشاسته یک پیمانه 

    شكر٢پیمانه 

    آب ٥پیمانه 

    هل ؛زعفران؛ گلاب؛خلال بادام و پسته به ميزان دلخواه 

    كره یک ق غ(جهت شفافيت) 

     

    نشاسته و آب را مخلوط كرده و روي حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم مي زنيد وقتي كمي غلظتش از فرني بيشتر شد شكر را به ان اضافه مي كنيد (مواد كمي شل ميشود) و دوباره به هم زدن ادامه مي دهيد و زعفران و هل و بادام و گلاب و مغزها را اضافه مي كنيد و خوب هم مي زنيد تا به غلظت دلخواه برسيد سعي كنيد با حرارت ملايم و با حوصله هم بزنيد تا بوي خامي نشاسته از بين برود و مسقطي خوش عطري داشته باشيد در اخز كره را اضافه كنيد و پنج دقيقه هم زده و خاموش كنيد توجه كنيد كه بعد از سرد شدن غلظتش بيشتر مي شود  

    در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد به راحتي از قالب جدا ميشود 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان