خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت خرما

    مواد لازم خمیر

    •    آرد:  175 گرم

    •    كره سرد: 75 گرم

    •    تخم مرغ: یك عدد

    •    آب یخ: یك قاشق سوپ‌خوری

    موادلازم میانی

    •    كره نرم:90 گرم

    •    شكر: 90 گرم

    •    تخم‌مرغ زده شده: یك عدد

    •    بادام پودر شده: 90 گرم

    •    آرد: گرم

    •    آب: یك قاشق سوپ‌خوری

    •    اسانس پرتقال: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

    •    خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت

    •    مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه انواع تارت (1)

    روش تهیه

    1.    فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. آرد الك كرده و كره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

    2.    تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

    3.    خمیر را به‌مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

    4.    سطحی را آردپاشی كنید و خمیر را روی آن با وردنه باز كنید و داخل قالب تارت 20 سانتی‌متری قرار دهید به‌طوری كه كف و دیواره آن را بپوشاند.

    5.    سطح خمیر را چنگال بزنید و به‌مدت 20 دقیقه بپزید.

    6.    مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن كنید و به‌مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و به‌مدت 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

    7.    حین پخت، تارت را از فر خارج كرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنك شدن از قالب خارج كرده و سرو كنید.

    طرز تهیه مواد میانی

    1.    كره و شكر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

    2.    تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

    3.    پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه كنید تا كاملا مخلوط شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان