قندون عسلی
مواد لازم:
شیر: یک لیوان
آرد: سه لیوان
شکر: سه ق غ
خمیر مایع: یک ق غ
بکینگ پودر: یک ق غ
تخم مرغ: دو عدد
روغن مایع: نصف لیوان
هل: نصف ق چ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با شکر و هل مخلوط کرده و بعد روغن مایع هم به آن اضافه میکنیم و خوب به هم می زنیم و بعد شیر را به مایع مان اضافه می کنیم.
آرد و مایع خمیر و بکینگ پودر را در ظرفی جدا با هم مخلوط میکنیم و یواش یواش به مایع مان اضافه میکنیم و خمیرمان را می گذاریم تا ور بیاید ( 45 دقیقه تا یک ساعت )
بعد خمیر را به اندازه یک گردو گلوله کرده و در وسط آن پنیر یا کاکائو تخته ای ریخته و دوباره آن را گرد میکنیم و بعد از آن که خمیرمان را گلوله کردیم یک زرده تخم مرغ را به مقدار خیلی کم روی خمیر میزنیم و بعد از آن مغز پسته و کنجد را روی آن ریخته و به مدت 20 دقیقه و حرارت 140 در فر میگذاریم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم شیر عسلی یا شربت قندون عسلی روی آن میریزیم.
دستور شربت قندون عسلی
مواد لازم:
زعفران: نصف ق چ
شکر: نصف لیوان
آب: یک و نیم لیوان
گلاب: ربع استکان
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب را در ظرف ریخته روی اجاق میگذاریم تا طلایی رنگ شود و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم.