خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قندون عسلی

    مواد لازم:

    شیر: یک لیوان

    آرد: سه لیوان

    شکر: سه ق غ

    خمیر مایع: یک ق غ

    بکینگ پودر: یک ق غ

    تخم مرغ: دو عدد

    روغن مایع: نصف لیوان

    هل: نصف ق چ

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ را با شکر و هل مخلوط کرده و بعد روغن مایع هم به آن اضافه میکنیم و خوب به هم می زنیم و بعد شیر را به مایع مان اضافه می کنیم.

    آرد و مایع خمیر و بکینگ پودر را در ظرفی جدا با هم مخلوط میکنیم و یواش یواش به مایع مان اضافه میکنیم و خمیرمان را می گذاریم تا ور بیاید ( 45 دقیقه تا یک ساعت )

    بعد خمیر را به اندازه یک گردو گلوله کرده و در وسط آن پنیر یا کاکائو تخته ای ریخته و دوباره آن را گرد میکنیم و بعد از آن که خمیرمان را گلوله کردیم یک زرده تخم مرغ را به مقدار خیلی کم روی خمیر میزنیم و بعد از آن مغز پسته و کنجد را روی آن ریخته و به مدت 20 دقیقه و حرارت 140  در فر میگذاریم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم شیر عسلی یا شربت قندون عسلی روی آن میریزیم.

    دستور شربت قندون عسلی

    مواد لازم:

    زعفران: نصف ق چ

    شکر: نصف لیوان

    آب: یک و نیم لیوان

    گلاب: ربع استکان

    طرز تهیه:

    ابتدا شکر و آب را در ظرف ریخته روی اجاق میگذاریم تا طلایی رنگ شود و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان