خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #قطاب

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ.          ١ عدد

    كره.                     ٢٠٠ گرم

    آرد.                   ٣ پيمانه 

    نرمه قند.             ١ ق غ 

    آب.            ١/٤ پيمانه 

    ماست.          ١/٤ پيمانه 

    مواد ميانى قطاب:

    پودر بادام.        ١/٤ پيمانه 

    پودر پسته.      ١/٢ پيمانه 

    پودر قند.      ٤ ق غ 

    هل سائيده نرم.       ١ ق چ 

    گلاب.        ١/٤ پيمان

    طرز تهيه : 

    زرده تخم مرغ را با نرمه قند ميزنيم و بعد آب را به آن اضافه ميكنيم سپس كره آب شده و آرد و ماست را اضافه ميكنيم و خمير درست ميكنيم اين خمير را نبايد زياد ورز داد چون به روغن مى افتد . روى خمير را پوشانده و يك ساعت در بخچال قرار دهيد. سپس خمير را با وردنه به ضخامت ٢ ميلى متر پهن كرده و دايره دايره برش ميزنيم 

    ( دايره هايى به قطر ٥ سانتى متر ) 

    مواد ميانى را با هم مخلوط كرده و با قاشق از اين مواد روى هر دايره خمير ميگذاريم دو طرف خمير را روى هم آورده و ميچسبانيم و با چنگال لبه هاى قطاب را شكل ميدهيم .

    قطابها را در روغن فراوان سرخ ميكنيم .

    توجه داشته باشيد كه هربار چند عدد قطاب در روغن بياندازيد زيرا اين روغن هنگام سرخ كردن قطابها بسيار كف ميكند . 

    بعد از سرد شدن مقدارى پودر قند و پودر پسته روى قطابها بريزيد و در ظرف سرو بچينيد . 

    نوش جان

    @ashpazima

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان