#قطاب
مواد لازم:
زرده تخم مرغ. ١ عدد
كره. ٢٠٠ گرم
آرد. ٣ پيمانه
نرمه قند. ١ ق غ
آب. ١/٤ پيمانه
ماست. ١/٤ پيمانه
مواد ميانى قطاب:
پودر بادام. ١/٤ پيمانه
پودر پسته. ١/٢ پيمانه
پودر قند. ٤ ق غ
هل سائيده نرم. ١ ق چ
گلاب. ١/٤ پيمان
طرز تهيه :
زرده تخم مرغ را با نرمه قند ميزنيم و بعد آب را به آن اضافه ميكنيم سپس كره آب شده و آرد و ماست را اضافه ميكنيم و خمير درست ميكنيم اين خمير را نبايد زياد ورز داد چون به روغن مى افتد . روى خمير را پوشانده و يك ساعت در بخچال قرار دهيد. سپس خمير را با وردنه به ضخامت ٢ ميلى متر پهن كرده و دايره دايره برش ميزنيم
( دايره هايى به قطر ٥ سانتى متر )
مواد ميانى را با هم مخلوط كرده و با قاشق از اين مواد روى هر دايره خمير ميگذاريم دو طرف خمير را روى هم آورده و ميچسبانيم و با چنگال لبه هاى قطاب را شكل ميدهيم .
قطابها را در روغن فراوان سرخ ميكنيم .
توجه داشته باشيد كه هربار چند عدد قطاب در روغن بياندازيد زيرا اين روغن هنگام سرخ كردن قطابها بسيار كف ميكند .
بعد از سرد شدن مقدارى پودر قند و پودر پسته روى قطابها بريزيد و در ظرف سرو بچينيد .
نوش جان
@ashpazima