شیرینی زبان با خمیر آماده
با "شیرینی زبان" یک شیرینی پرطرفدار از مهمانان نوروز پذیرایی کنید
خمیر هزار لا آماده
شربت غلیظ و کنجد یا شکر درشت
طرزتهیه
خمیر رو باز کنید و نزارید از حالت یخ زدگی خارج بشه خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.
بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .(مطابق شکل)
توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه.
بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.
حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید ۲۵ دقیقه بپزه.(حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)
در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.
وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.
نکات🔴🔴🔴
۱)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دورش رو با چاقو ببرید تا هواگیری بشه.
۲)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن رو انجام بدید چون اگر خمیر سرد بشه پف نمیکنه.
۳)سوالی که برای خیلیا پیش میاد اینه که آیا خمیر خودش لایه لایست؟نه خمیر معمولیه ولی هنگام پخت خودش چند لایه میشه.
برای درست کردن شهد :یک لیوان آب و نیم لیوان شکر یا با نقداری عسل که همراه کمی وانیل و زعفران در چند قاشق آب ریخته و مخلوط میکنیم
نوش جان ..