خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_هلویی

    مواد میانی

    شیر 4 لیوان

    آرد 2 ق س

    شکر 4 ق س

    نشاسته 2 ق س

    وانیل 1 ق چ

    کره 1 ق س

    مواد لازم برای خمیر

    کره 2 و نیم ق سر خالی

    شکر 2 فنجان

    ماست 1 فنجان

    روغن 1فنجان

    تخم مرغ 1 عدد

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    جوش شیرین کمی

    نمک کمی

    آرد به اندازه ای که به دست نچسبد

    مواد لازم برای تزیین

    رنگ خوراکی قرمز و زرد

    شکر 1 لیوان

    برگ نعنا

    طرز تهیه

    در قابلمه ای شیر و آرد و نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم و میپزیم. بعد از پخت از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    طرز تهیه خمیر

    کره را با حرارت اتاق و شکر و ماست و روغن مایع و تخم مرغ و نمک را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم مخلوط می کنیم.

    روی آن بیکینگ پودر و جوش شیرین و به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد آرد میزنیم و ورز میدهیم.

    از خمیر به اندازه گردو برداشته و دور پوست گردوی نصف شده می کشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می گذاریم.

    فر را از قبل با درجه 180 گرم می کنیم  و شیرینیها را داخل فر قرار داده تا بپزد روی شبرینیها باید سفید بماند و بهد از پخت سریعا از پوست گردوها جدا شود.

    مواد میانی را داخل شیرینی ها پر کرده و داخل آن بادام گذاشته و روی هم قرار می دهیم  و 5 دقیقه اجازه می دهیم تا سرد شود.

    در ظرفهای جداگانه رنگ قرمز و زرد را با آب مخلوط کرده نصف شیرینی ها را مانند عکس قرمز و نصف آن را زرد کرده به کمک فرچه. سپس داخل شکر می غلطلانیم و برگ نعنا را روی شیار آن قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان