خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گل

    مواد لازم:

    125 گرم کره

    1/2 پیمانه ارد سبوس(برای ویتامین)

    1/2پیمانه روغن مایع 

    1/2پیمانه ماست 

    نصف پاکت پکینگ پودر

    1ق چ وانیل

    مقدار لازم ارد 

    شربت 

    3لیوان اب 

    3لیوان شکر 

    1.2قطره اب لیمو (برای جلو گیری از شکرک زدن...

    شربت:

    ابتدا شربت را اماده کرده اب و شکر را داخل ظرفی بر روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا شکر ذوب شود . سپس بعد از جوش امدن به مدت 15 دقیقه جوش امده و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود

    شیرینی:

    کره حتما باید به دمای محیط برسد. تمامی مواد را با هم ، همزده تا به شکل خمیر در اید. و 15 دقیقه صبر کنید.

    سپس با وردنه خمیر را یک دست کرده و به شکل های (تصویر) ادامه میدهمیم.

     وسط خمیر های برش داده شده(و به دلخواه میتونین  فندق بزارین.)

    وقتی گل ها درست شد در ظرف پیرکس مورد نظر از قسمت وسط چیده و ظرف را پر میکنیم. با دمای 170_180 تا زمانی که طلایی یا صورتی شود داخل فر قرار میدهیم. وقتی از فر خارج کردیم به مدت 2_3 دقیقه صبر کرده و شربت خنک شده را میریزیم . اگه خواستین همشو . اگه نه هم با توجه به میزان شیرینی که میخواین. بعد از 3_4 ساعت امادست چون  شربت باید  کاملا جذب بشه.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان