۱۵:۵۶ ۱۳۹۴/۱۱/۸
شیرینی نخودچی
ارد نخودچی. 250 گرم
روغن قنادی 125 گرم
پودر قند. 125 گرم
پودر پسته و خرفه و زعفرون برای تزیین
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
پودر هل نصف قاشق چای خوری
روغن و پودر قند باهمزن بزنین تا یکدست بشه،بادور کند همزن بزنین که روغن اب نشه،
ارد نخودچی الک کنین و پودر هل بهش اضافه کنین
بعد به روغن و پودر قند مخلوط شده اضافه کرده و با نوک انگشت خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم کاملا تا خوب خمیر تشکیل بشه حتی میتونین دوبار از چرخ گوشت هم رد کنین و خمیر حداقل دو ساعت تا سه ساعت یا حتی یک روز تو یخچال میزاریم و بعد درمیاریم از یخچال و وسط کاغذ روغنی یا نایلون میزاریم و با وردنه بازش میکنیم و قالب میزنیم،
زرده تخم مرغ و زعفرون با هم مخلوط کرده و روی شیرینی اروم با قلمو میزنیم و پودر پسته میزنیم،
رو سینی کاغذ روغنی میزاریم و شیرینیا میچینیم و میزاریم تو فر 170 درجه به مدت 25 دقیقه ،فقط در حدی که شیرینیا مغز پخت بشن رنگ زیر شیرینی نباید تغییر کنه انچنان،
وقتی که تایمش تموم شده میزاریم تا کاملا سرد بشه و بعد از سینی جداش میکنیم،