خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی لوز (تبریز)

    بادام 150 تا 200 گرم

    شکر 1 پیمانه

    آب نصف پیمانه

    زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س

    پودر قند 2 ق س

    پسته کوبیده مقداری

    برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام دارید. برای تهیه پودر بادام بادام را توی آب بخیسانید و بعد پوست آن را جدا کرده و یک روز بگذارید تا خشک شود سپس آسیاب کرده و الک کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشد. پودر قند را با پودر بادام مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    شکر را با آب مخلوط کنید و بگذارید و روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید. باید مثل مربا شیره کشدار باشد.

    بگذارید شیره خنک شود سپس با هم زن برقی بزنید به مدت 10 الی 15 دقیقه تا سفید و کشدار شود. زعفران را اضافه کرده چنددقبقه دوباره هم بزنید. پودر بادام را کم کم اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا به شکل خمبر در آید و به دست نچسبد. 

    داخل قالب مستطیل کاغذ روغنی بیندازید و مایع شیرینی را بریزید و پهن کنید و روی آن پسته بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.

    نصف روز داخل یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود سپس برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان