خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک یخچالی هویج.

    دستور دسرهویج وپتی بور

    چهارعددهویج رو بخارپز کردم وبانصف لیوان شکرمیکس کردم چنددونه هل سبز اسیاب شده بهش اضافه کردم کاملا میکس کردم وبعد چهارقاشق نشاسته رو تونصف لیوان اب سرد حل کردم وداخل قابلمه ریختم وبعد هویج میکس شده رو هم اضافه کردم وشعله رو روشن کردم وملایم مرتب هم زدم تا حالت فرنی کش دارشد  دراخرچندقطره گلاب هم اضافه کردم دودقیقه بهم زدم وشعله رو خاموش کردم  گذاشتم ازحرارت که افتاد یک لایه روی بیسکوبیت پتی بورمالیدم وصاف کردم وبازیه بیسکوبیت دیگه گذاشتم ویه لایه دیگه مالیم وجندتا بیسکوبیت رو همینکارکردم کنارهم گذاشتم وکاملا صاف کردم وروشو باپسته ومروارید خوراکی تزئین کردم 

    نوش جان.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان