کیک یخچالی هویج.
دستور دسرهویج وپتی بور
چهارعددهویج رو بخارپز کردم وبانصف لیوان شکرمیکس کردم چنددونه هل سبز اسیاب شده بهش اضافه کردم کاملا میکس کردم وبعد چهارقاشق نشاسته رو تونصف لیوان اب سرد حل کردم وداخل قابلمه ریختم وبعد هویج میکس شده رو هم اضافه کردم وشعله رو روشن کردم وملایم مرتب هم زدم تا حالت فرنی کش دارشد دراخرچندقطره گلاب هم اضافه کردم دودقیقه بهم زدم وشعله رو خاموش کردم گذاشتم ازحرارت که افتاد یک لایه روی بیسکوبیت پتی بورمالیدم وصاف کردم وبازیه بیسکوبیت دیگه گذاشتم ویه لایه دیگه مالیم وجندتا بیسکوبیت رو همینکارکردم کنارهم گذاشتم وکاملا صاف کردم وروشو باپسته ومروارید خوراکی تزئین کردم
نوش جان.