خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سس_براق_فرانسوی 

        برای کاور کیک ها

    این سس کاور خوب و مناسبی برای کیک هاست و وجود کمی عسل یا روغن شفافیت به آن میبخشد .

    مواد لازم :

    خامه فرم گرفته نصف پیمانه ( ۸۰ گرم )

    شربت ذرت یا عسل ۳ ق غ

    روغن نباتی ۱ ق غ

    وانیل شکری نصف ق چ

    رنگ مجاز دلخواه

    طرز تهیه : 

    ابتدا خامه ، شربت ذرت یا عسل ، روغن را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قراردهید و با همزن هم بزنید تا شکلات ها کاملا حل شوددر صورت تمایل رنگ مجاز ژله ای استفاده کنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان