کیک های پرسی
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
4 ق.غ پودر شکر
8 ق.غ آرد
1 پاکت بکینگ پودر
وانیل به مقدار لازم
1 ق.غ روغن
1 ق.م کاکائو
***طرز تهیه***
تخم مرغ، وانیل، شکر و کاکائو را با همزن تا وقتی که مثل برف بشه هم بزنید بعد روغن را اضافه کنیدو در نهایت بکینگ پودر و آرد را هم اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. ظرف مورد نظر واسه پختن کیک را قبلا روغنی و آردی کنید و مواد را داخلش بریزید. ظرف را داخل فر با دمای °170 درجه سانتیگراد به مدت 35-30 دقیقه قرار دهید. اگر قالب یا ابزاری برای برش کیک ندارید از دهانه یک استکان کوچک استفاده کنید. بعد از پخت کامل کیک و سرد شدن با قالب یا دهانه استکان برش دهید و روی کیک های برش داده شده کمی شربت توت فرنگی بریزید و برای تزیین توت فرنگی، کمی خامه کیک و شکلات شیری استفاده کنید.(از هر میوه دلخواهی برای تزیین میتونید استفاده کنید)