كيك پرتغالى با بافت و رنگ و بوى بى نظير
ارد دو و يك چهارم پيمانه
تخم مرغ ٤ عدد
شكر يك و يك چهارم پيمانه
روغن مايع سه چهارم ليوان
اب پرتغال تازه سه چهارم ليوان
رنده پوست پرتغال يك چهارم ق چ خ
بكينگ پودر نصف ق غ خ
وانيل يك چهارم ق چ خ
فر رو با دماى ١٨٠ درجه روشن كنيد و قالب ٢٠ سانتى رو چرب و اردپاشى كنيد
تخم مرغ ها و شكر و وانيل رو با هم زن به مدت ٥ دقيقه بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه
بعد به ترتيب روغن و اب پرتغال رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعدش رنده پوست پرتغال
در اخر تركيب ارد و بكينگ پودر رو اضافه كنيد و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد
مواد كيك رو داخل قالب ريخته و به مدت ٤٠ دقيقه تا يك ساعت توى طبقه وسط فر بزاريد