نان شکلاتی مغز دار
موادلازم : آرد تقریبا چهارپیمانه شاید هم کمتر مصرف بشه،شکر یک پیمانه یا سه چهارم پیمانه بسته به علاقتون،روغن مایع ربع پیمانه به علاوه دو ق،تخم مرغ دوعدد،خمیرمایه دو ق م پر به علاوه یک ق بزرگ شکر،آب ولرم نصف پیمانه،شیر ولرم نصف پیمانه،پودرکاکائو دو ق بزرگ یا زعفران آبکرده دو ق م،شکلات رنده شده یا خردشده یا چیپسی به میزان لازم که من خرما و پودر گردو هم ریختم،وانیل کمی.
آب ولرم و خمیرمایه و شکررا در ظرفی باهم مخلوط می کنیم و رد جای گرمی با درپوش میگذاریم تا پف کند.تخم مرغ ،وانیل و شکر را خوب با هم میزنیم،سپس شیر و خمیرمایه پف کرده رو بهش اضافه می کنیم و بعد هم روغن را اضافه می کنیم.به این مرحله که رسید مایه را به دوقسمت تقسیم می کنیم م به یکی پودر کاکائو میزنیم و آرد کمی ریخته تا خمیر لطیفی بدست آید،ملاحظه کنید که آرد زیاد به خمیر نزنید،باید کمی چسبندگی داشته باشد تا نان لطیفی بعداز پخت بدست آید.به مایه دوم هم فقط آرد اضافه می کنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید.خمیر رادوساعت درجای گرمی استراحت می دهیم،بعداز دوساعت خمیر عمل آمده را کمی ورز می دهیم تا هوای آن خارج شود،از هردو خمیر گلوله هایی جدا کرده و با وردنه پهن می کنیم از موادمون داخلش میگذاریم و به هرشکلی که دوست داریم درمیاریم،در فر یک ظرف آبجوش قرار دهید تا بخار در فضای فر بپیچد،روی نونهارو کمی چرب کنید و نیم ساعت دیگه به نونها استراحت میدیم تا باز حجمش دوبرابر بشه،این استراحت دومی را حتما رعایت کنید تا نون پوکی داشته باشید،نانها را حتما در طبقه وسط فر قرار دعید و با حرارت صد و هشتاد به مدت نیم ساعت قراردهید که بسته به نوع فر،دما متفاوت هست،بعد از پخت روی نونها را با برس عسل بمالید تا براق شود،طعمش عالیه،نووش جاان.