از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند.
• تعداد: 22 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان خنک شدن: 30 دقیقه
• زمان پخت: 11 دقیقه
مواد لازم• 1.5 پیمانه بادام خرد شده
• 1 1/4 پیمانه شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد سفیده تخممرغ درشت
• ¼ پیمانه شکر
• 4 قطره رنگ غذای قرمز
• آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*
وسوسه شیرینیها ,طرز تهیه وسوسه شیرینیها ,روش تهیه وسوسه شیرینیها ,طرز پخت وسوسه شیرینیها ,آموزش پخت وسوسه شیرینیها ,مواد لازم برای وسوسه شیرینیها ,وسوسه شیرینیها خوشمزه ,دستور پخت وسوسه شیرینیها ,زمان پخت وسوسه شیرینیها ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
طرز تهیه1. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با همزن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای همزن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید.
3. مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، 30 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند.
4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را 11 تا 12 دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند.
5. سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند.