خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    موس شكلات


    مواد لازم

    شكلات تلخ و شیرین: 4 اونس (120 گرم)
    كره: 2 قاشق غذاخوری (28گرم)
    قهوه اسپرسو (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    پودر تارتار: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
    شكر: 4 قاشق غذاخوری (60 گرم)
    وانیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
    خامه پرچرب: یك‌دوم پیمانه (120 میلی‌لیتر)

    تزئین:

    خامه فرم گرفته، نعنای تازه، شكلات رنده شده

    روش تهیه:

    1- در یك كاسه متوسط شكلات‌ها، كره‌ه و وانیل را ریخته و روی بخار آب گذاشته و هم می‌زنیم تا شكلات و كره كاملا آب و با هم مخلوط و یكدست شوند.

    2- پس از سرد شدن مایه شكلاتی، زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم و با همزن دستی با هم مخلوط می‌كنیم و درون یخچال قرار می‌دهیم.

    3- سفیده تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط‌كن ریخته، پودر تارتار را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا سفیده‌ها كف كنند. در همین حال كه مخلوط‌كن در حال زدن سفیده‌های تخم‌مرغ است، كم‌كم شكر را به آن می‌افزاییم.

    4- خامه را درون ظرف ریخته و با مخلوط‌كن می‌زنیم تا زمانی‌كه كاملا سفت شود.

    5- سفیده تخم‌مرغ‌های زده شده را كم‌كم به مواد شكلاتی افزوده، سپس خامه را كم‌كم به آن‌ها افزوده و هم می‌زنیم.

    6- محصول به دست آمده را درون ظرف مخصوص خود بریزید و برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد، پس از درآوردن از یخچال می‌توانید با خامه زده شده و نعنا یا شكلات رنده شده روی آن تزئین كنید.

    فوت قنادی

    اگر همزن یا كاسه مخلوط‌كن خیس باشد، سفیده تخم‌مرغ كف نمی‌كند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان