موس شكلات
مواد لازم
شكلات تلخ و شیرین: 4 اونس (120 گرم)
كره: 2 قاشق غذاخوری (28گرم)
قهوه اسپرسو (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ: 2 عدد
پودر تارتار: یكهشتم قاشق چایخوری
شكر: 4 قاشق غذاخوری (60 گرم)
وانیل: یكدوم قاشق چایخوری
خامه پرچرب: یكدوم پیمانه (120 میلیلیتر)
تزئین:
خامه فرم گرفته، نعنای تازه، شكلات رنده شده
روش تهیه:
1- در یك كاسه متوسط شكلاتها، كرهه و وانیل را ریخته و روی بخار آب گذاشته و هم میزنیم تا شكلات و كره كاملا آب و با هم مخلوط و یكدست شوند.
2- پس از سرد شدن مایه شكلاتی، زرده تخممرغها را به آن میافزاییم و با همزن دستی با هم مخلوط میكنیم و درون یخچال قرار میدهیم.
3- سفیده تخممرغها را درون مخلوطكن ریخته، پودر تارتار را به آن افزوده و هم میزنیم تا سفیدهها كف كنند. در همین حال كه مخلوطكن در حال زدن سفیدههای تخممرغ است، كمكم شكر را به آن میافزاییم.
4- خامه را درون ظرف ریخته و با مخلوطكن میزنیم تا زمانیكه كاملا سفت شود.
5- سفیده تخممرغهای زده شده را كمكم به مواد شكلاتی افزوده، سپس خامه را كمكم به آنها افزوده و هم میزنیم.
6- محصول به دست آمده را درون ظرف مخصوص خود بریزید و برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد، پس از درآوردن از یخچال میتوانید با خامه زده شده و نعنا یا شكلات رنده شده روی آن تزئین كنید.
فوت قنادی
اگر همزن یا كاسه مخلوطكن خیس باشد، سفیده تخممرغ كف نمیكند.
