خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تزیین کیک شکلاتی به شکل لیوان 

     فکر کنید در یک مهمانی کیکی را به همراه نسکافه به شما تعارف می کنند که به شکل لیوان است، جالب است، نه؟! جالب تر اینکه بعد از اولین برش می بینید که داخل آن هم کیک شکلاتی است. دیگر چه از این بهتر؟ حالا سعی کنید این کیک را برای مهمان هایتان درست کنید.

    مواد اولیه:

    ظرف شیشه ای کوچیک یا لیوان سرامیکی (که بشه داخل فر گذاشت) 10عدد
    خامه فرم گرفته 225 گرم
    رنگ خوراکی زرد طلایی مقداری
    خمیر شکلاتی 850 گرم
    گاناش شکلاتی (برای پر کردن داخل لیوان ها) مقداری
    پودر کیک شکلاتی آماده 1 بسته
    اسپری روغن مقداری
    فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    خمیر کیک رو طبق دستور روی جعبه پودر کیک آماده کنید. بعد، لیوان ها یا ظروف شیشه ای رو با اسپری روغن چرب کنید تا بعداً کیک ها به راحتی از قالب ها جدا بشن.

    بعد، ظرف ها رو توی سینی فر بچینید و خمیر کیک رو به طور مساوی تقسیم کنید و داخل اون ها بریزید.

    حالا سینی رو داخل فر قرار بدید و کیک ها رو به مدت ۲۰ دقیقه بپزید
    بعد از اینکه کیک ها رو از فر خارج کردید، بذارید ۱۰ دقیقه بمونن تا یه کم سرد بشن. بعد ظرف ها رو سر و ته کنید تا کیک ها خارج بشن. اگه دیدین چسبیدن، با یه چاقو دور تا دور کیک رو از ظرف جدا کنید. بعد بذارید کیک ها به طور کامل سرد بشن.

    در همین حین، یه کم گاناش شکلاتی درست کنید و بذارید سرد بشه.

    برای درست کردن گاناش، فقط به 340 گرم شکلات تخته ای شیرین یا تلخ یا شیری و 1 فنجان خامه پر چرب نیاز دارید.

    شکلات ها رو تیکه تیکه کنید و اون ها رو داخل یه قابلمه بریزید.

    عد از اون خامه رو اضافه کنید و بذارید جوش بیاد.

    مخلوط رو مرتب هم بزنید.

    صبر کنید تا شکلات تون کرمی، تیره و براق بشه.
    اگه می خواین همه ی لیوان هاتون یه اندازه باشن، اون ها رو با چاقو ببرید و ارتفاع همه شون رو هم اندازه (7.5سانت)ببرید. بعد با استفاده از یه چاقو، یه مقدار از وسط هر کیک رو در بیارید و توی حفره ی ایجاد شده، گاناش بریزید.
    حالا خمیر شکلاتی رو طبق sooran.com دستوردرست کنید و با مقداری رنگ خوراکی زرد طلایی اون رو رنگ کنید.

    روی تخته، یه مقدار پودر شکر بپاشید و خمیر شکلاتی رو با وردنه باز کنید. بعد 10 تا مستطیل به عرض 8 سانت و طول 20 سانت از خمیر در بیارید.
    با استفاده از نی، خط هایی روی خمیر ایجاد کنید که با لبه ی بالا حدود 1 سانت فاصله داشته باشن. این لبه، بعداً قسمت پایین لیوان رو تشکیل میده.

    حالا هر کدوم از این نوار های مستطیلی زرد رو دور یکی از کیک های شکلاتی بپیچید. اگه دیدید طول مستطیل زیاده یه کم ازش ببرید تا دقیقاً اندازه ی کیک تون بشه. برای اینکه لبه های انتهای خمیر به هم بچسبن، یه کم آب بهشون بزنید. همچنین می تونید از یه مقدار شکلات سفید ذوب شده هم برای این کار استفاده کنید. بعد با یه مقدار خمیر سفید، برای لیوان تون دسته درست کنید و اون رو هم با شکلات سفید ذوب شده به لیوان بچسبونید.
    درست قبل از اینکه کیک ها رو سرو کنید، خامه ی فرم گرفته رو روی اون ها بریزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان