خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک باقلوا مینی لوف

    دستور ارسالی از زینب عزیز یکی از اعضای کانال:

    باقلوای مینی لوف 

    مواد لازم:

    آرد     240گرم

    تخم مرغ   3عدد

    شکر    100گرم

    شیر    1/2پیمانه

    کره آب شده   90 گرم

    وانیل   1/4قاشق چایخوری

    بکینگ پودر   1قاشق چایخوری

    نمک  یک پنسه

    مواد میانی:

    پودر بادام یا پسته   1/2پیمانه

    دارچین   1/2قاشق مرباخوری

    شکر 1قاشق مرباخوری

    موادلازم جهت شربت :

    شکر   350گرم

    جوهرلیمو   1/2قاشق چایخوری

    آب 1/5پیمانه 

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن حدود 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود حالا کره آب شده را اضافه کنید و باز با همزن بزنید شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید آرد و بکینگ پودر و نمک را 3 تا 4 بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابد قالب مینی لوف را چرب کنید و 1/3از مایه را در قالب بریزید و روی آن را یک لایه از مخلوط پسته و دار چین و شکر بریزید و دوباره مابقی مواد را بریزید حواستون باشه قالب را پر نکنید و جا برای مف کیک هم بذارید حالا قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید تا طلایی بشه در این مدت شربت رو درست کنید  آب و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید بعد از جوش اومدن جوهر لیمو رو اضافه کنید و بذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه بعدازپخت کیک باقلواهمونطورکه مینی لوفهاتوی قالب هستند روی اوناازشربت قوام اومده طی چندمرحله بریزید تاشربت به خوردباقلوابره بعدازقالب دربیارید وسروکنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان