شیرینی نارگیلی با آرد برای ایام عید نوروز

مواد لازم :
| شکر |
2/3 پیمانه |
| آرد |
1 پیمانه و 2 قاشق سوپخوری |
| کره |
1/2 پیمانه |
| دارچین آسیاب شده |
1 قاشق چایخوری |
| تخم مرغ |
1 عدد |
| نمک |
1/8 قاشق چایخوری |
| پودر نارگیل |
1 پیمانه |
| نارگیل رنده شده |
برای تزئین |
طرز تهیه :
فر را روی 350 در جه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود . آرد ، نمک و دارچین را با هم الک کنید . کره و شکر را با همزن بزنید تا لطیف شود . تخم مرغ را اضافه کنید . سپس با آرد و نارگیل به خوبی مخلوط کنید .
بعد مقداری از خمیر را به صورت توپ کوچکی درآورده یا می توانید قالب زده و روی آن مقداری نارگیل بپاشید و در سینی که قبلا چرب شده به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید که این شیرینی بسیار زود آماده می شود و زمان پخت زیاد باعث برشته شدن و سفت شدن آن می شود .