خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های مخصوص نوروز شیرینی بادامی فرانسوی


    مواد لازم: 
    • کره:200گرم
    • آرد:250گرم
    • پودر بادام:125گرم
    •  زرده:1عدد
    • پودر قند:150گرم
    • وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
    • کنجد برای تزیین
    •  تخم مرغ:1عدد
    طرز تهیه: 

    ابتدا کره نرم شده و پودر قند را زده تا کاملا سفید شوند حال زرده و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید و در پایان مواد خشک الک شده را ریخته و خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و لطیف بدست آید .خمیر را در کیسه فریزری برای 4 ساعت استراحت دهید .

    حال خمیر را روی میز به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب بته جقه قالب زده و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی شیرینی ها را با قلم مو از  تخم مرغ کامل مخلوط شده رومالی بمالید و کمی هم کنجد بپاشید.  حال سینی را در فر 180 درجه برای 10تا20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.
    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان