خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی سوئدی

    کره ۱ پیمانه

    پودر قند ۱/۲ پیمانه

     آرد الک شده ۲ پیمانه 

    هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری

    مغز گردوی خورد شده مقداری

    خلال بسته به مقدار نیاز 

    پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها

    .طرز تهیه : 

    ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن  روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم.

    😋😋😋😋😋😋

    نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه. 

    برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم 

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان