شیرینی سوئدی
کره ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
آرد الک شده ۲ پیمانه
هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری
مغز گردوی خورد شده مقداری
خلال بسته به مقدار نیاز
پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها
.طرز تهیه :
ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم.
😋😋😋😋😋😋
نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه.
برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم