شیرینی عید و آموزش طبخ شیرینی های نوروز 95
اما چند نكته برای تهیه شیرینیهای لذیذ برای نوروز :
1- برای تهیه شیرینی و شكلات، باید مواد اولیه را از بهترین نوع تهیه كرده و دقیقا به اندازه مورد نیاز استفاده كنیم.
2- آردهایی كه برای شیرینی استفاده میشوند، باید نرم و تازه باشند.
3- برای پخت شیرینی باید به درجه حرارت فر و زمان مورد نیاز برای پخت توجه داشت. همچنین بهتر است از قبل فر را در درجه حرارت مشخص شده، گرم و آماده كنیم.
4- در مورد شیرینیهایی كه روی آنها باید طلایی رنگ باشد، زرده تخممرغ را با كمی شیر مخلوط كرده و با قلممو روی شیرینی بكشید.
5- چنانچه میخواهید شیرینیهای خشك را برای مدت زمانی به نسبت طولانی نگهداری كنید، باید آنها را در ظرفهای در بسته قرار دهید تا خشك نشوند.
6- در نهایت نیز به خاطر داشته باشید كه برای پخت شیرینی و شكلات باید تجربه كافی داشت. در حقیقت بدون تجربه لازم و در دفعات اول و دوم نمیشود شیرینی را خوب و بدون عیب آماده كرد.