سوهان عسلی برای عید نوروز
مواد لازم برای ۴ نفر:
• خلال بادام ۱۵۰گرم
• شکر۱۵۰گرم
• عسل سفت ۱۵۰گرم
• روغن آب کرده یک قاشق چایخوری
• زعفران کوبیده ۱۰۰گرم
روش تهیه سوهان عسلی برای عید نوروز:
خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم. بعد شکر وعسل وروغن را درظرف کوچکی میریزیم وروی آتش می گذاریم، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی بهم می زنیم تا شکرو آب طلایی شود (سوهان عسلی رانباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا میشود) وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران رادر کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم .
برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا" بسته شد سوهان عسلی آماده است حرارت راخیلی ملایم می کنیم تا حردی که سوهان عسلی فقط گرم بماند بعد از مایه باقاشق کوچک بفاصله روی سینی می ریزیم و فوری دوسه عدد خلال پسته روی آن قرار میدهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانهارااز سینی جدا میکنیم ودرظرف درداری محفوظ نگه می داریم.