چیزکیک نانایمو کانادایی
🍥 این کیک را هم میتوان در قالب گرد و هم قالب مستطیل تهیه کرد و بعد برش مستطیل زد و به صورت بار یا برشی سرو نمود.
🍥 برای پایه کیک چی لازم دارم؟
4 ق غ کره نرم شده
پودر کاکائو 5 ق غ
3 ق غ شکر
یک ق چ وانیل شکری
یک و نیم پیمانه کراکر یا بسکویت خرد شده دلخواه (ساده یا کاکائویی)
نصف پیمانه گردو خرد شده
پودر نارگیل 3/4 پیمانه
🍥 برای مایه چیزکیک چی لازم دارم؟
حدود یک کیلو گرم پنیرخامهای
4 عدد تخم مرغ
یک و نیم پیمانه شکر
1/3 پیمانه خامه ترش
وانیل شکری یک ق چ
3 ق پودر کاسترد وانیلی
🍥 برای رویه گاناش شکلاتی کیک چی لازم دارم؟
یک پیمانه شکلات ذوب شده شیرین
یک پیمانه خامه فرم گرفته
🍥 چطور بپزم؟
ابتدا فر را روشن و روی 180 درجه تنظیم کنید. گردو خرد شده و پودر نارگیل و خرده بیسکویتها و شکر و وانیل شکری و کره و پودر کاکائو را در غذاساز کاملا نرم و یکدست کنید.
کف قالب کمربندی چرب ریخته و فشار دهید. اندازه و ضخامت آن اختیاری است و بستگی به اندازه قالب دارد. سپس به مدت 5 دقیقه در فر بپزید و بعد اجازه دهید خنک شود. در کف فر یک ظرف محتوی آب گرم قرار دهید. در کاسهای پنیر خامهای و تخم مرغها را مخلوط کرده و هم بزنید. خامه ترش و شکر و وانیل شکری و پودر کاسترد وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. داخل قالب روی پایه کاکائویی کیک ریخته و داخل فر بپزید. سپس قالب را باز کرده و کیک را دو سه ساعت در جای خود رها کنید تا خنک شود. سپس از داخل قالب بیرون آورده و با پلاستیک پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
اکنون با شکلات ذوب شده و خامه گاناش شکلاتی را درست کنید. روی چیزکیک ریخته و به مدت 30 ثانیه صبر کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا روی چیز کیک خود را بگیرد. این کیک باید تا زمان سرو در یخچال بماند.