کیک سوپرایز لیمویی
مواد لازم قسمت سیب کیک
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
۱ بسته وانیل شکری
۲/۵ لیوان آرد قنادی
۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
مواد لازم قسمت لیموئی کیک
۴ عدد تخم مرغ
۱/۵ لیوان شکر
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو
۲۴۰ گرم آرد قنادی
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۰۰ گرم خامه
۸۰ گرم کره
مواد لازم جهت تزئین کیک
۲۰۰ گرم خامه
گردو یا بادام نیم کوب به اندازه لازم
طرز تهیه قسمت سیب کیک
شکر، وانیل، تخم مرغ را بوسیله همزن برقی آنقدر بزنید تا حجم پیدا کند. به آن روغن مایع و پودر کاکائو را افزوده به هم زدن ادامه دهید. آرد را در چند نوبت به مایه تخم مرغی اضافه کنید. بوسیله قاشق چوبی یا لیسک آرد را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید. قالب کیک مستطیلی نان و کیک را چرب کرده از مایه کیک در قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا کاملا بپزد.
طرز تهیه کیک لیمویی
کره نرم شده در دمای آشپزخانه را با شکر بوسیله همزن برقی آنقدر بزنید تا حالت کرمدار پیدا کند. به آن تخم مرغ، رنده پوست لیمو، آب لیمو را افزوده به هم زدن ادامه دهید تا مایه یکدستی بدست آید. آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند نوبت به مواد تخم مرغی اضافه افزوده وقتی آرد به خورد مایه تخم مرغی رفت خامه را اضافه کنید به محض مخلوط شدن خامه با کل مواد دست از همزدن بردارید.
قالبی به شکل سیب تهیه کرده و کیک کاکائویی سرد شده را با فاصله ۱/۵ سانت قالب زده کف قالب به شکل ایستاده پشت سر هم بچینید. رویش خمیر کیک لیمویی را ریخته در فر داغ با درجه حرارت ۱۸۵ قرار دهید تا کیک کاملا پخته سطحش طلایی شود.
وقتی کیک سرد شد سطح کیک را با خامه شیرین شده پوشانده گردوی نیم کوب رویش بپاشید در یخچال قرار دهید تا سرد شود.