گوش_فیل
مواد لازم:
آرد 200 گرم + 50 گرم
نمک یک پنسه
تخم مرغ زده شده 2 عدد
کره ذوب شده 30 گرم
پودر قند 1 قاشق چای خوری سرپر
شیر 50 میلی لیتر
روغن برای سرخ کردن
پودر قند ، دارچین، پودر گل سرخ، و پودر پسته برای تزئین
طرز تهیه: 200 گرم آرد را الک کرده نمک را به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ، کره ذوب شده و سرد شده، شیر، و پودر قند را مخلوط کنید . 200 گرم آرد را به آن اضافه کرده روی سطح صافی ورز دهید تا خمیر یک دست شود. اگر خمیر چسبناک بود کم کم 50 گرم آرد دیگر را به آن اضافه کنید تا به دست نچسبد. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید. با کاتر گرد در اندازه دلخواه خمیر را برش داده مانند تصاویر گوشه خمیر را نشگون بگیرید تا به شکل گوش فیل در بیاید. روغن را داخل ظرف گودی ریخته تا خوب داغ شود و گوش فیل ها را داخل روغن سرخ کنیدتا طلایی رنگ شود. پس از سرخ شدن گوش فیل ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. روی گوش فیل ها پودر قند، دارچین و پودر پسته بریزید.