خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های عید، شیرینی_نان_قندی(قزوین)

    آرد سفید 500 گرم

    پودر قند 250 گرم

    روغن جامد 250 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق م

    پودر هل 1 ق م

    روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر  را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم . خمیر آماده شده را 4 ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم بعد از استراحت کمی ورز می دهیم بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی فر دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود.

    سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.

    فر را از 20 دقیقه قبل روشن می کنیم.

    روغن جامد را آب نکنید باید جامد باشد.

    می توانید نصف خمیر را پودر کاکائو بزنید.

    قبل از این که شیرینی ها را داخل فر بگذارید روی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان