خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی  عید، قلبهای_مارمالادی

    آرد 330 گرم

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 180 گرم

    شکر قهره ای 50 گرم

    شکر 130 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری

    مارمالاد توت فرنگی یا تمشک 125 گرم

    کره و شکر و شکر قهوه ای را با هم زن برقی بزنید تا مخلوط شود و به شکل کرم در آید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. خمیر را داخل نایلون صاف کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ای به ضخامت حدود نیم سانت باز کنید و با قالب برش بزنید و در سینی فر چرب شده چیده و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. در پایان روی سطح شیرینی ها پس از خنک شدن مارمالاد بمالید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان