خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فوندانت کیک موکا (برای ولنتاین)  

    شما می توانید برای مناسبت های مختلف این #کیک زیبا را تهیه و نوش جان کنید. داشتن تجربه کافی برای درست کردن کیک ها و شیرینی ها ضروری است اما به تنهایی کافی نیست. داشتن خلاقیت برای تزیین و آماده کردن یک دستور هم بسیار مهم است.

    #فوندانت_کیک_موکا

    📝مواد لازم:

       🍰 ۲ قاشق غذاخوری کره

       🍰 ۱/۳ پیمانه پودر قند

       🍰 ۶۰ گرم  شکلات

       🍰 ۱ عدد بزرگ  تخم مرغ

       🍰 ۱ عدد بزرگ زرده تخم مرغ

       🍰 ۱ قاشق چای خوری پودر اسپرسو

       🍰 ۱ نوک انگشت نمک

       🍰 ۱ قاشق غذاخوری  آرد    

    🍴طرزتهیه:

    1⃣. از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ها را با کره چرب کنید و در آن ها پودر قند بپاشید.

    2⃣. در ظرفی مناسب مایکروفر کره و شکلات را با درجه بالا در مایکروفر قرار دهید، هر 20 ثانیه هم بزنید تا آب شود. اجازه دهید تا کمی خنک شود.

    3⃣. در این میان، در ظرفی، تخم مرغ و زرده را با پود قند، پودر اسپرسو و نمک خوب هم بزنید. ترکیب شکلات را به آن اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و تا حدی که با هم ترکیب شوند، آن ها را هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). خمیر را در قالب های آماده بریزید.

    4⃣. کیک ها را برای 10 تا 12 دقیقه تا خلال دندانی که در کناره های قالب فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، ولی خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، خیس باشد، بپزید(بیش از حد نپزید). آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی توری خنک شوند.

    5⃣. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و کیک ها را در ظرف مورد نظر برگردانید. بر روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان