خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    همزن بزنید تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا به صورت کرمی شود. خامه را اضافه و مجددا هم بزنید (فقط یک نکته مهم در اینجا وجود دارد که اگر از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد پس بهتر است خامه را جداگانه بزنید تا کاملا فرم گرفته سپس به کرم پنیر اضافه کنید). کرم را بچشید و اگر دوست داشتید به آن پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر شود. (مقدار شیرینی آن به شما بستگی دارد. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید فقط از پنیر خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.)

    مرحله سوم ؛ اسمبل کردن کیک :

    با یک چاقوی بزرگ هرکدام از کیک ها را از وسط نصف کرده و وسطشان را با کرم پنیر پر کنید سپس روی هم قرار دهید. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشد که کف قالب بوده است زیرا می خواهیم سطح صافی داشته باشیم. حالا روی همه ی کیک را با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید. این کیک برای 10 تا 12 نفر کافی است.

    نکته : می توانید این کیک را داخل قالب قلبی شکل، تهیه کنید و به زیبایی و مناسبتش برای ولنتاین بیافزایید. نوش جان.

    سوالات متداول این رسپی :

    1. اگر باترمیلک نداشته باشم چه چیزی را می توانم جایگزین کنم؟
    پاسخ: یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب یا آب لیمو را با یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر شیر مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه در همان حالت در دمای اتاق بماند و بعد از آن استفاده کنید.
    2. منظور از آرد مخصوص کیک در دستور چیست؟
    پاسخ: آرد مخصوص کیک آردی است با میزان گلوتن پایین که داخلش بیکینگ پودر و نمک ندارد. شما میتوانید سه چهارم پیمانه معادل 85 گرم آرد همه منظوره را با دو قاشق غذاخوری معادل 15 گرم نشاسته ذرت مخلوط کنید و به این شکل یک پیمانه معادل 100 گرم آرد کیک دارید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان