خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سوهان_نارگیلی_ 

    مواد لازم برای۶ نفر

    بادام خرد شده ۱/۴ پیمانه

    شربت سکنجبین ۱/۲ پیمانه

    شکر سفید ۱ پیمانه

    پودر نارگیل ۱ پیمانه

    وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری

    کره ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱- برای تهیه سوهان نارگیلی، ابتدا نیمی از پودر نارگیل را به طور مساوی بر روی یک ورق پخت که با کره چرب کرده اید، بریزید. 

    ۲- در یک کاسه متوسط، شکر و شربت سکنجبین را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو به مدت 3 دقیقه قرار دهید. 

    ۳- بادام را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

    کره و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

    ۴- این مواد را درون ظرف مخصوص به صورت لایه ای نازک بریزید و بقیه پودر نارگیل را بر روی مواد بپاشید و بگذارید تا این مواد سرد شود. 

    ۵- پس از یک ساعت که مواد خوب خنک شد، آن ها را به قطعات مورد نظر بشکنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان