خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسفنجی 

    👍👍👍👍👍كيك اسفنجي دستور خانم طوروسيان  مواد لازم برای دو قالب 23 سانتی یا یک قالب 25 سانتی با  دیواره ده دوازده سانت  آرد قنادی: 300 گرم معادل 2 پیمانه  پودر قند: 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی،  تخم مرغ خنک: 6 تا، بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف

     نمک: نوک قاشق چایخوری

     وانیل: نوک قاشق چایخوری  آب جوش: نصف پیمانه

    طرز پخت: بهترین آردی که دارین رو همیشه برای کیک استفاده کنین.  فر رو روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم,کف قالب رو کاغذ  روغنی میندازیم .. فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع  یک سانتی متر،با روغن مایع چرب می کنیم.  آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم، تخم مرغ های خنکمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم ... (باید خنک باشند).سفیده ها رو با همزن می زنیم با دور  متوسط ...سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم  می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم کنار یا توی یخچال

     زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم. آب گرم رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه... سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد،خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم و با لیسک  به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره،بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو فولد کنیم یعنی هم نزنیم.بلکه از از راست به چپ ببریم مثل تا کردن،مهمترین نکته واسه پف کیک اسفنجی همین قسمت فولد کردن،بعد که مواد کاملا مخلوط شدن داخل قالب می ریزیم و روش رو با لیسک صاف می کنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم،تا زمانیک تستر تمیز از توی کیک بیرون بیاد،فقط دقت داشته باشید که دمای فرها متفاوت هست،بعد از پخت سریعا دور کیک رو با چاقو رد می ندازیم و از قالب خارج می کنیم چون اگه داخل قالب بمونه خمیر میشه،این کیک همونطور که می بینین پفش عالیه واسه من دوازده سانت پف کرد،مناسب برای انواع کیکهای خامه ای،فوندانت و تزیینی هست،نووش جان..

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان