شیرینی مغزدار بدون فر
مواد لازم برای لایه بیرونی شیرینی
بیسکوییت پتی بور 2 پیمانه پودر شده
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
شیرعسل 3قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
آبجوش یک سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
مواد لازم برای مغز شیرینی
پودر پسته یک دوم پیمانه
پودر فندق تست شده یک دوم پیمانه
پودر بادام یک دوم پیمانه
پودر هل یک سوم قاشق چایخوری
شیر عسلی تغلیظ شده یک قاشق سوپخیک وری
کره 30 گرم
کره را ذوب کنید سپس تت مواد لایه بیرونی به جز سفیده تخم مرغ را در کاسه ریخته و سپس سفیده را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
برای تهیه مغز شیرینی کره را آب کرده و با شیر عسل مخلوط کنید. از هر یک از پودر آجیلهای مورد نظر 2 قاشق سوپخوری برای تزیین شیرینی جدا کنید. هل را به پودر پسته اضافه کنید. مخلوط شیر عسل و کره را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به طور جداگانه به هر کدام از آجیل های پودر شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
مقداری از مواد میانی را دز مرکز مقداری از لایه بیرونی قرار داده و سپس شیرینی ها را در آجیل پودر شده ای که در مغز آن به کار رفته است بغلتانید. این کار را برای هر یک از مغزهای آجیلی تکرار کنید.
اگر پودر آجیل برای تزیین استفاده می شود به سطح شیرینی نچسبید می توانید اول شیرینی را در مقداری سفیده تخم مرغ غلطانده و سپس در پودر آجیل بغلطانید. هم چنین می توانید شیرینی ها را در شکرهای تزیینی غلطانده و رنگهای متنوعی به شیرینی ها اضافه کنید.