خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی مغزدار بدون فر

    مواد لازم برای لایه بیرونی شیرینی

    بیسکوییت پتی بور 2 پیمانه پودر شده

    پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری

    شیرعسل 3قاشق سوپخوری

    کره 50 گرم

    آبجوش یک سوم پیمانه

    سفیده تخم مرغ یک عدد

    مواد لازم برای مغز شیرینی

    پودر پسته یک دوم پیمانه

    پودر فندق تست شده یک دوم پیمانه

    پودر بادام یک دوم پیمانه

    پودر هل یک سوم قاشق چایخوری

    شیر عسلی تغلیظ شده یک قاشق سوپخیک وری

    کره 30 گرم

    کره را ذوب کنید سپس تت مواد لایه بیرونی به جز سفیده تخم مرغ را در کاسه ریخته و سپس سفیده را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا انسجام پیدا کند.

    برای تهیه مغز شیرینی کره را آب کرده و با شیر عسل مخلوط کنید. از هر یک از پودر آجیلهای مورد نظر 2 قاشق سوپخوری برای تزیین شیرینی جدا کنید. هل را به پودر پسته اضافه کنید. مخلوط شیر عسل و کره را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به طور جداگانه به هر کدام از آجیل های پودر شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

    مقداری از مواد میانی را دز مرکز مقداری از لایه بیرونی قرار داده و سپس شیرینی ها را در آجیل پودر شده ای که در مغز آن به کار رفته است بغلتانید. این کار را برای هر یک از مغزهای آجیلی تکرار کنید.

    اگر پودر آجیل برای تزیین استفاده می شود به سطح شیرینی نچسبید می توانید اول شیرینی را در مقداری سفیده تخم مرغ غلطانده و سپس در پودر آجیل بغلطانید. هم چنین می توانید شیرینی ها را در شکرهای تزیینی غلطانده و رنگهای متنوعی به شیرینی ها اضافه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان