چیز_کیک_یخچالی

مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور 225گرم (ترجیحاً کاکائویی)
خامه قنادی 200 گرم
پنیر خامه ای 150 گرم
کره 100 گرم
پودر ژلاتین 3 ق.چ
طرز تهیه :
ابتداقالب کمربندی را پلاستیک انداخته و پلاستیک را سوراخ های کوچک کرده تا زیر پلاستیک هوا جمع نشود، سپس بیسکویت را کاملاً پودر کرده الک می کنیم و بعد با کره آب شده مخلوط کرده و کف قالب پهن میکنیم و با پشت قاشق کاملاً صاف کرده به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.
پودر ژلاتین را با یک لیوان آب سرد به روش بن مار ی مخلوط می کنیم بعد خامه قنادی را زده تا فرم بگیرد و بعد پنیر را اضافه کرده هم میزنیم و بعد ژلاتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود و بعد روی بیسکوئیت میریزیم و داخل یخچال به مدت حداقل دو ساعت می گذاریم تا ببندد.
(این مقدار برای 8 نفر مناسبه، خامه قنادی هم نداشتم خامه رو با پودر قند شیرین کردم، برای هر 100 گرم خامه 2 ق غ پودر قند اضافه کردم)
برای تزئین من پودر کاکائو رو با یک شابلون روی دسر ریختم.