خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیز_کیک_یخچالی

    مواد لازم:

    بیسکوئیت پتی بور   225گرم (ترجیحاً کاکائویی)

    خامه قنادی                200 گرم

    پنیر خامه ای              150 گرم 

    کره                             100 گرم

    پودر ژلاتین                3 ق.چ

    طرز تهیه :

     

    ابتداقالب کمربندی را پلاستیک انداخته و پلاستیک را سوراخ های کوچک کرده تا زیر پلاستیک هوا جمع نشود، سپس بیسکویت را کاملاً پودر کرده الک می کنیم و بعد با کره آب شده مخلوط کرده و کف قالب پهن میکنیم و با پشت قاشق کاملاً صاف کرده به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.

    پودر ژلاتین را با یک لیوان آب سرد به روش بن مار ی مخلوط می کنیم بعد خامه قنادی را زده تا فرم بگیرد و بعد پنیر را اضافه کرده هم میزنیم و بعد ژلاتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود و بعد روی بیسکوئیت میریزیم و داخل یخچال به مدت حداقل دو ساعت می گذاریم تا ببندد.

    (این مقدار برای 8 نفر مناسبه، خامه قنادی هم نداشتم خامه رو با پودر قند شیرین کردم، برای هر 100 گرم خامه 2 ق غ پودر قند اضافه کردم)

    برای تزئین من پودر کاکائو رو با یک شابلون روی دسر ریختم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان