خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کیک_پرسی

    مواد لازم:

    كيك اسفنجي 400 گرم 

    پودر كاكائو  دو قاشق سوپخوري 

    پودر قهوه  يك قاشق سوپخوري 

    خامه قنادي 200 گرم 

    ژله بريلو براي تزيين  به ميزان لازم

    طرز تهیه:

    كيك اسفنجي را خرد كرده و داخل غذاساز مي‌ريزيم، سپس پودر كاكائو و قهوه را افزوده و پس از ريختن خامه شيرين روي اين مواد، غذاساز را روشن كرده و به مدت سه دقيقه مواد را خوب با هم مخلوط مي‌كنيم. مواد مخلوط شده را روي سلفون قرار داده، رول مي‌كنيم و به مدت 24 ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا كاملا ببندد و منسجم شود، سپس سلفون را باز كرده و شيريني را برش مي‌زنيم و با مقداري خامه و ژله بريلو روي شيريني‌ها را تزيين مي‌كنيم.

    نکته :ژله بریلو را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی فروشی تهیه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان