#کیک_پرسی
مواد لازم:

كيك اسفنجي 400 گرم
پودر كاكائو دو قاشق سوپخوري
پودر قهوه يك قاشق سوپخوري
خامه قنادي 200 گرم
ژله بريلو براي تزيين به ميزان لازم
طرز تهیه:
كيك اسفنجي را خرد كرده و داخل غذاساز ميريزيم، سپس پودر كاكائو و قهوه را افزوده و پس از ريختن خامه شيرين روي اين مواد، غذاساز را روشن كرده و به مدت سه دقيقه مواد را خوب با هم مخلوط ميكنيم. مواد مخلوط شده را روي سلفون قرار داده، رول ميكنيم و به مدت 24 ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا كاملا ببندد و منسجم شود، سپس سلفون را باز كرده و شيريني را برش ميزنيم و با مقداري خامه و ژله بريلو روي شيرينيها را تزيين ميكنيم.
نکته :ژله بریلو را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی فروشی تهیه کنید.