شیرینی خونگی
روغن صاف 187/5 گرم
اردسفید 312 گرم
خاک قند 225 گرم
ارد نخودچی 62 گرم
روغن رو به همراه پودر قند میزنیم تا پوک وسفید بشه بعد ذره ذره ارد نخودچی وسفید رو مخلوط کنید و به ارامی به مواد اضافه کنید ولی سفت نشود خمیری شبیه خورده نون داشته باشیم. میزاریم داخل یخچال یا فریزر به مدت نیم ساعت
ارد سفید و ارد نخودچی را بعد از دراوردن از فریزر به ارامی اضافه میکنیم تا خمیر منسجم بشه ورز زیاد میخواد با سر انگشتان
بعد خمیر را تقسیم میکنیم واسانس یا رنگ دلخواه را اضافه میکنیم وقتی خمیر اماده شد پهن میکنیم وقالب میزنیم توی فر 170 درجه بیست دقیقه تا یک ربع شاید کمتر بعد از پخت دوساعت استراحت قابل مصرفه
طعم دهنده ها «هل ،دارچین ،زنجبیل،خرفه ....».دستور استادچاووشی