خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلاههای_شکلاتی

    کره یا مارگارین آب شده 185 گرم

    شکر 160 گرم

    پودر کاکائو 20 گرم

    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

    اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری

    تخم مرغ یک عدد

    آرد 300 گرم

    مربای گیلاس یا آلبالو بدون شهد

    شکلات سفید 45 گرم ذوب شده

    کره را با هم زن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. شکر و کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس بیکینگ پودر را ریخته و تخم مرغ و اسانس بادام را اضافه کنید. آرد را کم کم ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمبر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و با قالب گرد 6 سانتی قالب بزنید. در مرکز خمیرهای قالب زده شده یک قاشق چایخوری مربا گذاشته و از سه طرف خمیر را به سمت مرکز جمع کنید. طوری که مربا در وسط مثلث ها دیده شود. لبه ی سه قسمت جمع شده را دو به دو فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس در سینی فر که نیاز به چرب کردن ندارد با فاصله 5 سانت از هم میچینیم. فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در آن قرار  دهید. پس از سرد شدن با شکلات سفید تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان