کلاههای_شکلاتی
کره یا مارگارین آب شده 185 گرم
شکر 160 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد 300 گرم
مربای گیلاس یا آلبالو بدون شهد
شکلات سفید 45 گرم ذوب شده
کره را با هم زن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. شکر و کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس بیکینگ پودر را ریخته و تخم مرغ و اسانس بادام را اضافه کنید. آرد را کم کم ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمبر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و با قالب گرد 6 سانتی قالب بزنید. در مرکز خمیرهای قالب زده شده یک قاشق چایخوری مربا گذاشته و از سه طرف خمیر را به سمت مرکز جمع کنید. طوری که مربا در وسط مثلث ها دیده شود. لبه ی سه قسمت جمع شده را دو به دو فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس در سینی فر که نیاز به چرب کردن ندارد با فاصله 5 سانت از هم میچینیم. فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در آن قرار دهید. پس از سرد شدن با شکلات سفید تزیین کنید.