شیرعسلی
شیر عسلی:شاید تو بعضی شیرینی ها و مخصوصآ کیکها شنیده باشید که شیر عسلی جز مواد لازم به کار میره .بلاخره منم تو خونه درست کردم همیشه فکر میکردم با عسل مخلوطه ولی امروز فهمیدم که نه اصلآ عسلی در کار نیست.مواد لازمش دو لیوان شیر و دو سوم لیوان شکر و 20 گرم کره است.این کار نیاز به حوصله زیاد می خاد من حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع براش وقت گذاشتم ابتدا ماهیتابه پهن و چدن را انتخاب کردم شیر را داخلش ریختم همراه شکر و گذاشتم روی شعله باید شعله ملایم باشه شیر نباید جوش بزنه وچند دیقه به چند دیقه هم بخوره اگه ته گرفت ظرفشو عوض کنید یا اصلا موقع هم زدن ته را جدا نکنید از دیواره ها هم جدا نکنید ولی باید حواستون باشه که ته نگیره.باید اینقدر رو شعله بمونه که به غلظت برسه وقتی غلیظ شد کره را اضافه کنید و کمی دیگر باشه تا کره مخلوطش بشه و رنگش زرد تر بشه .گاهی شنیدم پودر دارچین هم اضافه می کنند ولی من نکردم.این شیر عسلی وقتی خنک بشه قابل استفاده است و بسیار خوشمزه.اگه جایی شنیدید شیر عسلی گفته روی کیک بریزید حتمآ با کمی شبر ساده و خامه صبحانه مخلوط کنید و بریزید روی کیک و بگذارید یک شب داخل یخچال جا بیفته بسیار خوشمزه.در ضمن شیر عسلی را میشه داخل ظرف در بسته داخل یخچال تا یه مدت طولانی نگه داری کنید