خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی رولت مخملی_قرمز

    مواد لازم:

    تخم مرغ :۴ عدد

    ارد: ۳/۴ پیمانه

    شکر:۳/۴ پیمانه

    وانیل: یک قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری

    رنگ خوراکی قرمز

    اسانس توت فرنگی و یا بادام و یا رازبری

    خامه فرم گرفته 

    طرز تهیه:فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید .

    سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید

    سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه

    شکر اسانس – وانیل و زرده تخم مرغ ها رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون ۲ برابر بشه و رنگش کرمی بشه

    ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک میکنیم و به آرامی همه مواد رو مخلوط میکنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که ارد قاطی مواد بشه کافیه . بعد رنگ خوراکی قرمز رو اضافه و مخلوط میکنیم .

    نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار

    نصف دیگه ی سفیده رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و اروم مخلوط میکنیم .

    کف سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم وهمه جاش رو با برس روغن میمالیم روش

    بعد مایه کیک را توی سینی به سایز ۳۱ در ۳۱ سانتی میریزیم .

    روش رو با لیسک صاف میکنیم وداخل فر میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه بعداز پختن آنرا بیرون میاریم و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج راجدا میکنیم و با همون کاغذ رولش میکنیم و و روش یک حوله میندازیم میذاریم تا خوب خنک بشه

    بعد رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم و اگر دوست داشتید یک ردیف از برشهای خرد شده توت فرنگی یا رازبری رو هم میتونید بچینید توش و دوباره رولش میکنیم

    بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱-۲ ساعت تا خودش رو خوب بگیره و بعد برش بزنید .نوش جون 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان