خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى_ميكادو  ویژه نوروز

    موادلازم

    نان میکادو: به مقدار لازم

    شیر: سه قاشق غذاخوری

    پودر بیسکوییت: یک پیمانه

    شکلات تخته‌ای (کاکائویی) : ۲۰۰ گرم

    پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

    پودر بادام: ۱ پیمانه

    شکر (پودر قند) : یک سوم پیمانه

    کره: یک دوم پیمانه

    وانیل: ۵۰ گرم

    دارچین: به مقدار لازم

    طرزتهیه:ابتدا در ظرفی کره، وانیل، دارچین و شکر را ریخته و به خوبی هم بزنید تا یک دست شود. حال بر روی بخار آب جوش شکلات تخته‌ای را حرارت دهید تا ذوب شود و پس از آن شکلات مایع را به شیر افزوده و پودر کاکائو را هم به شیر اضافه نمایید و روی حرارت خیلی خیلی کم نگه دارید.

    اکنون وقت آن رسیده تا موادی را که در ابتدا تهیه کردیم به بیسکوییت های میکادو اضافه کنیم. بدین منظور یک ورقه نان میکادو را برداشته و یک لایه مواد روی آن بگذارید و به همین شکل ۳ لایه دیگر نان و مواد نیز اضافه نمایید تا تکمیل شود.

    شیرینی‌ های دیگر را آماده کنید و تمامی آن‌ها را در یک سینی بچینید. حال به واسطه یک جسم سنگین و مسطح همانند تخته آشپزخانه سطوح میکادو ها را به سمت پایین فشار دهید تا به خوبی فشرده شوند و پس از آن نیز بهتر است تخته روی میکادو ها بماند.

    حال سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت سینی را خارج کرده و شکلات مایع، شیر و کاکائو را که در ابتدا تهیه کرده بودیم را روی میکادوها بریزید و مجدد آن‌ها را به یخچال برای مدت ۱۵ دقیقه منتقل کنید.

     پس از گذشت این مدت شیرینی میکادوی شما آماده شده است و می‌توانید آن‌ها را به شکل‌های دلخواه برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان