خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نکته_های_کیکی 

    1,برای تست کردن اینکه کیک پخته یا نه,یک چنگال به آرامی در کیک فرو کنید.

    2,بعد از قرار دادن کیک در فر,به هیچ وجه قالب تکان ندهید,چون به اصطلاح باعث شوک کیک شده و پف نمیکند.

    3,یکی از دلایل پف کردن وسط کیک اینه که دمای فر بیش از حد گرم بوده.

    4,اگر روی کیک حباب های بزرگ افتاده دلیلش اینه که قبل از رفتن تو فر مایه به مدت طولانی به حال خودش رها شده.

    5,مناسب ترین دما برای پخت کیک طبقه وسط است.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان