خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دونات

    ارد ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم  مخمر فوری ۱ ق س.  شکر ۶۰ گرم

    روغن مایع ۶۰ میلی لیتر یا ¼ پیمانه.  نمک ½ ق چ

    وانیل ½ ق چ.  آب ۳۷۵ میلی لیتر

    ابتدا اب در دمای ۳۷ درجه (دست رو نسوزونه ولی گرماش و بشه حس کرد)

    رو نصف میکنیم نیمی از اب رو با مخمر و یک ق چ شکر مخلوط میکنیم و دو سه دقیقه زمان میدیم. بقیه ی اب رو در کاسه ای ریخته و نمک و اضافه میکنیم و نیمی از روغن و وانیل رو هم اضافه میکنیم و نصف ارد و میریزیم و مخلوط میکنیم و مابقی روغن و اینجا اضافه میکنیم.

    ازینجا به بعد با احتیاط مابقی ارد رو اضافه میکنیم قاشق قاشق تا خمیر شکل بگیره ۰

    خیلی ارد نباید اضافه تا خمیر سنگین نشه درحدی که تیکه ای ازش بدست نچسبه اما خمیر حالت چسبناکیش و داشته باشه،با دست ورز میدییم وقتی به حد مناسب رسید به مدت یک ساعت و نیم استراحت میدیم

    درپوش میذاریم و حواسمون باشه جاش مناسب باشه واسه پف کردن و دوبرابر شدن

    بعد ازین مدت خمیر و روی سطح ارد پاشی شده ورز میدیم تا هوای اضافیش گرفته بشه و با وردنه به ارتفاع یک سانت باز میکنیم و قالب میزنیم 

    من با لیوان قالب زدم وسطشم با پشت ماسوره ی خامه زنی سوراخ درووردم اگه قالب دونات دارید که عالیه.

    روی کاغذ روغنی دونات های قالب زده شده رو میچینیم با فاصله .روش و پارچه نازک میکشیم و دوباره ۵۰ دقیقه استراحت میدیم ،توی روغن داغ سرخ میکنیم بطوری که تو روغن غوطه ور باشه.میتونیم وسطشم سوراخ نکنیم وقتی پخت توش و با کرم پرکنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان