خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاناکوتا سورپرایز 

    مواد لازم:

    خامه 2پیمانه

    شیر 2/3پیمانه(دو سوم پیمانه)

    شکر نصف پیمانه یا نصف قوطی شیر عسل که من از شیر عسل استفاده کردم 

    وانیل 1/3 ق. چایخوری(یک سوم)

    پودر ژلاتین یک و نیم ق. غذاخوری. ( اگر دوسدارید دسرتوون رو بصورت قالبی در بیارید از 2ق. غذاخوری ژلاتین استفاده کنید)

    طرز تهیه:

    ابتدا شیر را بصورت بن ماری گرم کرده و پودر ژلاتین را به ان اضافه کرده و کاملا آنرا در شیر حل میکنیم. همزمان خامه را در ظرفی ریخته و روی گاز با حرارت خیلی کم گرم میکنیم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب حل میکنیم. حالا مخلوط شیر و ژلاتین رو به خامه و شکر اضافه کرده و با همزنِ دستی بخوبی مخلوط میکنیم تا ژلاتین بطور یکنواخت پخش شود. نباید مایه ی پاناکوتا آنقدر داغ بشه که جوش بزند. حالا شعله را خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم و باز بخوبی مخلوط میکنیم. سپس در ظرف یا قالب مورد نظر ریخته تا یک سوم قطر ظرف و میزاریم کمی ببندد بعد ژله رولی با رنگ دلخواه رو یا درسته رول میکنید یا حلقه حلقه میرید و کنار هم روی پاناکوتا میچینیم و بعد دوباره پاناکوتای سرد رو روی ژله ها میریزیم و میزاریم ببندد میتونید بجای پاناکوتا از ژله بستنی یا ژله شیر استفاده کنید 

    امیدوارم از خوردنش لذت ببرید.بجای پاناکوتا میتونید ژله بستنی استفاده کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان