پاناکوتا سورپرایز
مواد لازم:
خامه 2پیمانه
شیر 2/3پیمانه(دو سوم پیمانه)
شکر نصف پیمانه یا نصف قوطی شیر عسل که من از شیر عسل استفاده کردم
وانیل 1/3 ق. چایخوری(یک سوم)
پودر ژلاتین یک و نیم ق. غذاخوری. ( اگر دوسدارید دسرتوون رو بصورت قالبی در بیارید از 2ق. غذاخوری ژلاتین استفاده کنید)
طرز تهیه:
ابتدا شیر را بصورت بن ماری گرم کرده و پودر ژلاتین را به ان اضافه کرده و کاملا آنرا در شیر حل میکنیم. همزمان خامه را در ظرفی ریخته و روی گاز با حرارت خیلی کم گرم میکنیم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب حل میکنیم. حالا مخلوط شیر و ژلاتین رو به خامه و شکر اضافه کرده و با همزنِ دستی بخوبی مخلوط میکنیم تا ژلاتین بطور یکنواخت پخش شود. نباید مایه ی پاناکوتا آنقدر داغ بشه که جوش بزند. حالا شعله را خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم و باز بخوبی مخلوط میکنیم. سپس در ظرف یا قالب مورد نظر ریخته تا یک سوم قطر ظرف و میزاریم کمی ببندد بعد ژله رولی با رنگ دلخواه رو یا درسته رول میکنید یا حلقه حلقه میرید و کنار هم روی پاناکوتا میچینیم و بعد دوباره پاناکوتای سرد رو روی ژله ها میریزیم و میزاریم ببندد میتونید بجای پاناکوتا از ژله بستنی یا ژله شیر استفاده کنید
امیدوارم از خوردنش لذت ببرید.بجای پاناکوتا میتونید ژله بستنی استفاده کنید