کیک پینیاتا قلبی

مواد لازم
1 بسته کیک آماده
4-3 فنجان خامه کیک
مقداری اسمارتیز یا شکلات قلبی برای داخل کیک
رنگ صورتی خوراکی(یا هر رنگی که شما میخواهید به کیک خود بزنید)
طرز تهیه کیک
خمیر کیک را کف ظرفی که فویل کشیدهاید پهن کرده و سپس آن را در فر (200 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا کاملا بپزد ف قطر کیک باید جدود 5-4 سانتیمتر باشد.سپس کیک را از فر دراورده و بگذارید تا سرد شوید سپس با قالبهای خاصی که در شکل میبینید ، کیک را برش دهید.


در کف کیک لایه قلبی کامل را قرار دهید و کمی خامه کیک را به آن میمالید ، سپس در لایههای بالایی قلب توخالی را قرار دهید و لایه به لایه بین لایههای کیک خامه بمالید.

سپس شکلات قلبی را داخل کیک خود ریخته و لایه آخر کامل قلبی را روی سر کیک قرار دهید و سپس به تمام روی کیک خامه رنگی دلخواه خود را بمالید و روی کیک را تزئین کنید .
