ساندویچ بستنی شکلاتی توتفرنگی قلبی شکل

مواد لازم
2 4/3 فنجان آرد شیرینی پزی
2/1 فنجان پودر کاکائو
2 2/1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4/1 قاشق چایخوری نمک
12 قاشق غذاخوری کره، دمای اتاق
1 1/2 قاشق چای خوری وانیل خانگی عصاره خانگی وانیلی
1 2/1 فنجان شکر
2 عدد تخممرغ بزرگ
1 قاشق غذاخوری شیر
2 تا 2 2/1 پیمانه نیم لیتری بستنی توتفرنگی نرم
طرز تهیه
1) در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید. در کاسه دیگری کره، وانیل و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید.سپس تخممرغ و شیر را نیز به آنها اضافه کرده و کاملا با همزن برقی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا کشدار شود.سپس مخلوط دو کاسه را به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود.خمیر را حدود یک ساعت ورز دهید، سپس خمیر را نصف کرده و هر نیمه را کف ظرفی تخت کنید و با قالب قلب دلخواه خود خمیر را به شکل قلب ببرید.توجه کنید که ضخامت خمیر شما حدود 3-2 سانتیمتر باشد، کافی است.
2) برای شکل دادن ورقههای قلبی شکل، خمیر را حدود 5 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود و بتوانید با نوک چنگال روی خمیر تعدادی سوراخ ایجاد کنید تا شکل زیبایی به خود بگیرد.سپس هر ورقه خمیر قلبی شکل را حدود 15 دقیقه در فر بگذارید، سپس آنها را از فر خارج کرده و به سینی منتقل کنید تا خنک شوند.
3)حدود 2 قاشق غذاخوری بستنی نرم توتفرنگی را روی یکی از کوکیهای قلبی شکل بگذارید و سپس کوکی دیگری روی آن قرار دهید تا شکل ساندویچ شود. ساندویچ بستنی شکلاتی توتفرنگی قلبی شکل را در فریزر بگذارید تا بستنی آن سفت شود، زمانی که میخواهید آن را میل کنید ، آن را از فریزر خارج کرده میل کنید.