خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک میانی پر گردویی

    آرد سفید ۲۵۰ گرم 

    تخم مرغ ۲ عدد

     شکر قهوه ای تیره ۲۲۵ گرم

     بیکینگ پودر یک ونیم قاشق چای خوری نمک ۴/۱ قاشق چای خوری

     خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 

    کره ۲۰۰ گرم

     وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری .

     

      مواد لازم میانی : 

    دارچین ۱ قاشق چای خوری

     پودر قهوه فوری ۱ قاشق چای خوری گردو ۱۰۰گرم

     شکر قهوه ای ۷۰ گرم  

     طرز تهیه : فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم . شکر شکر قهوه ای و کره به دمای محیط رسیده را باهم در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده ، بعد وانیل را هم اضافه میکنیم. مجددا با همزن میزنیم تا مواد یک دست شود . آرد ،بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کرده ، کم کم به مواد می افزاییم و به تناوب خامه را هم اضافه می کنیم در این مرحله دور همزن را کند و مواد را در حد ترکیب شدن هم می زنیم. قالب میان تهی ۲۵سانتی متری را کاملا چرب و آرد پاشی می کنیم . نیمی از مواد را در قالب ریخته ، از مخلوط مواد میان شکر قهوه ای ، پودر قهوه فوری ، گردو خرد شده و دارچین روی مواد می ریزیم و بقیه مواد کیک را به مواد میانی اضافه میکنیم . قالب را در پنجره وسط فر که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت۳۵-۴۰دقیقه قرار داده و اجازه می دهیم تا کیک پخته و طلائی رنگ شود ، بعد کیک را از فر خارج می کنیم . پس از خنک شدن ، اطراف کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم .  

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان