شیرینی شکر پاره_گل
کره 125 گرم هم دمای محیط
2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رومال کردن شیرینی)
یک سوم پ روغن مایع
نصف پیمانه ایرمیک(آرد سمولینا)
نصف پیمانه پودر شکر
1 ق مرباخوری وانیل
نصف ق چایخوری پودر هل
1 ق مرباخوری بکینگ پودر
3 پیمانه آرد
شربت
3 لیوان شکر
4 لیوان آب
1 ق چ آبلیمو
اول شربت رو آماده میکنیم شکر و آب رو 15 دقیقه جوشانده بعد آبلیمو رو اضافه کرده بعد چند جوش حرارتو خاموش میکنیم.
همه مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد بطوریکه بتوان بهش شکل داد اگر لازم بود یک سوم پیمانه آرد بیشتر بریزید. اما دیگه بیشتر ازین نشه. بعد به خمیر به دلخواه شکل میدیم و تو فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه میپزیم تا وقتی که خوب طلایی یا سرخ بشن. بعد شربت خنکو روی شکرپاره های داغ میریزیم و بعد از خنک شدن سرو میکنیم.
برای به شکل گل درآوردن خمیرو پهن میکنیم بعد با یه استکان کوچیک 5 تا دایره ازش جدا میکنیم و دایره هارو طوری کنار هم قرار میدیم که نصف هرکدوم روی اون یکی باشه بعد آروم از یه طرف رول میکنیم. بهد خمیر رول شده رو از وسط با چاقو نصف میکنیم که میشه 2تا گل.