خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نان چایی قزوین

    آرد500گرم

    روغن جامد250گرم

    پودر قند125گرم

    پودر هل1قاشق چای خوری

    ماست3قاشق غذا خوری پر چرب

    بیکینگ پودر1/2قاشق چای خوری

    پوست پرتقال1قاشق چای خوری رنده شده

    خامه1قاشق مربا خوری

    زعفران1قاشق چای خوری

    کنجدبه میزان لازم

    زرده تخم مرغ4عدد

    طرز تهیه : شیرینی چای قزوین

     

     روغن و پودر قند را در ظرف ریخته خوب هم بزنید تا یکدست شود هل و زرده ها را اضافه کرده و بعد از ان رنده ی پوست پرتقال را اضافه کنید

    خوب هم بزنید سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در انتها ارد را کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست درست شود

    مواد را سه قسمت کرده نیم ساعت استراحت دهید حتما روی ان را با نایلون بپوشانید خمیر اماده را به قطر 1 سانت با وردنه باز کنید قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بزارید روی ان را رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید و در انتها گریل را روشن کنید تا روی شیرینی شما طلایی شود

    مواد رومال

    زرده ، خامه ، زعفران ، کنجد

    مواد رومال را با هم مخلوط کرده با برس روی شیرینی بزنید و بعد هم کنجد روی ان بریزید

    دمای فر روی 175 درجه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان