شیرینی نان چایی قزوین
آرد500گرم
روغن جامد250گرم
پودر قند125گرم
پودر هل1قاشق چای خوری
ماست3قاشق غذا خوری پر چرب
بیکینگ پودر1/2قاشق چای خوری
پوست پرتقال1قاشق چای خوری رنده شده
خامه1قاشق مربا خوری
زعفران1قاشق چای خوری
کنجدبه میزان لازم
زرده تخم مرغ4عدد
طرز تهیه : شیرینی چای قزوین
روغن و پودر قند را در ظرف ریخته خوب هم بزنید تا یکدست شود هل و زرده ها را اضافه کرده و بعد از ان رنده ی پوست پرتقال را اضافه کنید
خوب هم بزنید سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در انتها ارد را کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست درست شود
مواد را سه قسمت کرده نیم ساعت استراحت دهید حتما روی ان را با نایلون بپوشانید خمیر اماده را به قطر 1 سانت با وردنه باز کنید قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بزارید روی ان را رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید و در انتها گریل را روشن کنید تا روی شیرینی شما طلایی شود
مواد رومال
زرده ، خامه ، زعفران ، کنجد
مواد رومال را با هم مخلوط کرده با برس روی شیرینی بزنید و بعد هم کنجد روی ان بریزید
دمای فر روی 175 درجه