کوکیز با هل و بادام
مواد لازم و طرز تهیه:
برای حدودا ۳۵-۳۰ کوکیز
کره ۱ پیمانه یا حدودا ۲۲۶ گرم
شکر ۲/۳ پیمانه یا حدودا ۱۳۵ گرم
آرد ۳ پیمانه یا ۳۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
اسانس وانیل ۱ ق چ
پودر بادام ۱ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
مربا ی توتفرنگی هل دار
توت فرنگی تازه یا یخ زده ۴۰۰ گرم
شکر نیم پیمانه یا ۱۰۰ گرم
آب ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر قند برای تزیین روی کوکیز
طبق ویدئو :
در کاسه ی آرد, بیکینک پودر, پودر بادام , نمک و پودرهل را مخلوط کنید
در کاسه ی جداگانه کره و شکر را با همزن برقی روی سرعت حد وسط آنقدر هم زنید که رنگ آن سفید و پفکی شود. سپس تخم مرغ ها را افزوده و هم زنید . وانیلا را افزوده و هم زنید. سپس مخلوط آرد را به این مایه افزوده و خوب هم زنید تا با هم مخلوط شوند .
خمیر را به دو قسمت کرده و با پلاستیک پوشانده و طبق ویدئو آنها را صاف مثل یک دیسک گرد کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید . اگر هم عجله دارید بین ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت میتونید در فریزر قرار دهید.
در این فاصله میتونید مربای توت فرنگی را تهیه کنید ( از چند روز قبل هم میتونید این مربا را تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید). در ظرفی توت فرنگی, شکر, آب, آبلیمو, و هل را با هم به جوش آورده و هر از گاهی هم زنید . حدود ۳۰-۲۵ دقیقه بجوشند تا غلیظ شود و سپس از روی حرارت کنار کشیده تا خنک شود .
فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده. کاغذ شیرینی پزی داخل ۲ سینی فر قرار دهید
طبق ویدئو :در یک سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر ها را به ضخامت ۲ میلیمتر باز کرده و طبق ویدئو آنها را قالب زنید و در فر به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید تا رنگ آنها کمی قهوه ی شود . سپس آنها را بعد از ۲ دقیقه از سینی در آورده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
کوکیزهای قسمت پایین را مربای توتفرنگی مالیده و سپس با کوکیزهای رویی که پودر قند روی آنها پاشیده اید آنها را ساندویچی کنید (روی هم قرار دهید ) و قبل از سرو کردن چند ساعت آنها را کنار بگذارید